Start


Start


Start

WELKOM OP DE WEBSITE VAN 


Woonhuis
6/7 Personen

Appartement 1
6/7 Personen

Appartement 2
2/3 Personen

Appartement 3
2/3 Personen

Appartement 4
2/3 Personen


 

  +31 79 888 1793  +31 63 724 5936  animated gifStuur een E-Mail  fax: +31 84 719 733

 

 

Stupnahoeve TsjechiŽ 

Huur nu deze prachtige en comfortabele boerenhoeve in TsjechiŽ die enkele jaren geleden door de Nederlandse eigenaren geheel is verbouwd en omgetoverd tot een heerlijk, luxe vakantieverblijf met eigen zwembad van 8◊4 meter.

   

De Stupnahoeve ligt in het rustieke plaatsje StupnŠ, op 7 km afstand van Nova Paka, aan de voet van het Reuzengebergte. Het huis en de appartementen zijn ruime en gezellig ingericht voor: op de begane grond het woonhuis voor 6/7 personen en het  appartement voor 2/3 personen en op de etage 1 appartement voor 6/7 personen en 2 appartementen voor ieder 2/3 personen.   Alle appartementen zijn ruime, modern, licht en lux ingericht.

Klik boven aan de site om het gewenste appartement te bekijken.

U kunt met een groter gezelschap het geheel huren waardoor u helemaal alleen beschikt over zowel het zwembad als het grote terras met barbecue/haard. Tevens kunt u ook het woonhuis, het grote appartement of ťťn van de kleine appartementen huren met uw eigen gezin, familie of vrienden. Geniet ieder seizoen van de vele activiteiten en bezienswaardigheden. 

Ook is deze hoeve een uitstekende keuze voor mensen die gesteld zijn op rust en die verder ook een wat centraal gelegen huis zoeken om de wijde omtrek te verkennen. er zijn legio mogelijkheden voor veel activiteiten zoals wandelen in de rotspartijen in Jicin, de dierentuin in Dvur Kralove, winkelen in Radec Kralove, bezichtigen kasteel Kuks, bergwandeling op en rond de berg Zvicina, een dagje Praag mag natuurlijk niet ontbreken. Wintersport met skiŽn, langlaufen en ga zo maar door. Ook is TsjechiŽ rijk aan cultuur.